Manavgat Orman Yangını / Antalya Manavgat'ta büyük orman yangını | NTV : Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Manavgat Orman Yangını / Antalya Manavgat'ta büyük orman yangını | NTV : Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Felaketin adı oldu orman yangını. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor.

Manavgat'ta iki mahalle arasındaki orman yangını büyüyor
Manavgat'ta iki mahalle arasındaki orman yangını büyüyor from i.gazeteduvar.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Felaketin adı oldu orman yangını. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya son dakika haberleri : Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. .dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Manavgat'ta orman yangını
Manavgat'ta orman yangını from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
.dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Felaketin adı oldu orman yangını. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48.

Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48.

Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. 06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Ağaçları, orman canlılarını yutan alevler 3 kişi hayattan kopardı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya son dakika haberleri :

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41.

Manavgat'ta büyük orman yangını: Mahalleler boşaltılmaya ...
Manavgat'ta büyük orman yangını: Mahalleler boşaltılmaya ... from i.sozcu.com.tr
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Ağaçları, orman canlılarını yutan alevler 3 kişi hayattan kopardı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Ağaçları, orman canlılarını yutan alevler 3 kişi hayattan kopardı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code